Fórum › Hogyan csináljam? › Level 1 › Lenovo G40-30 Hackintosh › Hozzászólás: Lenovo G40-30 Hackintosh
Szerintem tulajdonképpen akár mehetne is a hacklid elviekben, de néhány hardvercserét nem úszol meg. Nekem régebben egy Lenovo G570-en egy i7 2620-as procival volt meg a hackintosh, ott minden gond nélkül megvolt. Nézem, hogy a te gépedben viszont csak intel pentium, vagy intel celeron (?) van – egész pontosan kellene a típus és a tokozás- ha csak nem integrált a cerka, de azért reménykedjünk, hogy nem az. Na ilyen ócskaság a mostani msi cr500-asomban volt, amíg le nem cseréltem egy core2duo p8400-re 3e-ért 🙂 , ezenkívül a wifi mini adaptert is kicseréltem egy ezresért Qualcomm Atheros AR9285-re, hogy összeálljon rajta egy yosemite. Úgy tudom a lenovókban kicsit nehezebb a hardverek cseréje is, mert kell egy whitelist bios-t is módosítani hozzá, hogy elfogadja az új hardvereket, ha nincsenek az engedélyezett hardverlistában benne, illetve a procit is csak akkor lehet kicserélni, ha a tokozás jó és nem integrálva van az alapra. Na ezek lennének a siker sarkalatos pontjai. A hanggal általában már nem szokott gond lenni, a legtöbb codecet működésre lehet bírni, bár az alc662 nekem is csak voodoohda-val megy, jó applehda-t nem sikerült találnom eddig, bár vannak alc662-es applehda patch-ek, de inkább az asztali gépekhez jók csak, laposon nem működnek. Ha valaki mégis tudna, az szóljon! 🙂
Legutóbbi hozzászólások
Fórum statisztika
- Regisztrált felhasználók
- 253
- Fórumok
- 17
- Témakör
- 22
- Hozzászólás
- 20
- Témakör címkék
- 6